Tuotemyyntipisteen arvonnan yleiset ehdot ja säännöt

Voimassa 13.10.-11.12.2017

 1. Arvonnan järjestäjä on Hedberg Entertainment Oy (2005483-1), myöhemmin järjestäjä.
 2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Arvontaan voi osallistua vain kerran.
 3. Osallistumisaika on 13.10.-8.12.2017.
 4. Arvontaan voi osallistua ainoastaan Sami Hedberg On Ice –kiertueen tuotemyyntipisteillä kiertuekaupungeissa.
 5. Arvonnan järjestäjä ei vastaa puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.
 6. Arvonnan palkinto on PlayStation 4 –pelikonsoli ja pelejä (1-5 kpl). Palkinnon arvo on alk. 450 €.
 7. Palkinto (1kpl) arvotaan 11.12.2017. Voittajaan ollaan yhteydessä arvonnan päätyttyä. Jos voittajaa ei tavoiteta 7 päivän aikana (arvonnan jälkeen), ei järjestäjällä ole enää velvollisuutta toimittaa tuotetta alkuperäiselle voittajalle, vaan saa valita tarvittaessa uuden voittajan. Yhteystietoja käytetään vain voittoon liittyvään yhteydenpitoon ja palkinnon toimittamiseen.
 8. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi Facebook-sivuillaan ja Instagram-tilillään.
 9. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot ja maksut palkinnosta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.
 10. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Järjestäjä varaa myös oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä.
 11. Arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

 

Tägää #samionice –arvonnan yleiset ehdot ja säännöt

Voimassa 13.10.-15.12.2017

 1. Arvonnan järjestäjä on Hedberg Entertainment Oy (2005483-1), myöhemmin järjestäjä.
 2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Arvontaan voi osallistua usealla kuvalla.
 3. Osallistumisaika on 13.10.-14.12.2017. Arvonnat suoritetaan 15.11. ja 15.12.2017 ja kummassakin arvonnassa arvotaan kaksi voittajaa.
 4. Arvontaan voi osallistua ainoastaan Instagram-sovelluksessa käyttämällä kuvassa tunnistetta #samionice. Arvonta suoritetaan niiden palvelun käyttäjien lataamien kuvien kesken, joiden profiili on julkinen.
 5. Arvonnan voittajalla täytyy olla kuvaan täydet julkaisuoikeudet ja kuvan täytyy olla yhteydessä Sami Hedbergiin, On Ice –kiertueeseen tai näihin liitettäviin asioihin. Kuvan täytyy olla hyvän maun mukainen. Järjestäjä pidättää oikeuden suorittaa arvonnan uudelleen, mikäli kuva ei liity aiheeseen.
 6. Järjestäjällä on oikeus poistaa tai piilottaa kilpailuun lähetettyjä kuvia ja/tai kommentteja onice.fi-sivustoltaan, mikäli katsoo sen aiheelliseksi.
 7. Arvonnan palkinnot ovat 1) puolen vuoden (6 kk) jäsenyys kuntokeskus Fressiin (arvo alk. 294 €) ja Jaksaa, jaksaa –tuotepaketti (arvo 75 €) ja 2) One+-älypuhelin (arvo alk. 499 €). Voittaja saa yhden palkinnon. Palkintoja arvotaan kaksi/arvonta.
 8. Voittajille ilmoitetaan 15.11.2017 ja 15.12.2017 Instagramin kautta inbox-viestillä (direct) ja voittajia pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse. Voittajalla on 7 päivää aikaa vastata viestiin järjestäjän ilmoittamien ohjeiden mukaisesti. 7 päivän jälkeen järjestäjällä ei ole enää velvollisuutta toimittaa tuotetta alkuperäiselle voittajalle, vaan saa valita tarvittaessa uuden voittajan. Yhteystietoja käytetään vain voittoon liittyvään yhteydenpitoon ja palkinnon toimittamiseen.
 9. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet ja kilpailuun osallistuneet kuvat Facebook-sivuillaan ja Instagram-tilillään.
 10. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot ja maksut palkinnosta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.
 11. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Järjestäjä varaa myös oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä.
 12. Arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.
 13. Arvonta ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin eikä Facebookiin. Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta.
X